Ayvalık Gömeç bölgesindeki bahçelerimizden Kasım Aralık ayında olgunlaşmış zeytinlerimizden toplayarak elde ettiğimiz zeytinyağımız.
Toplanan zeytinlerden , kısa bir süre sonra el değmeden ve hava almadan yüksek teknolojiyle 20 dereceden düşük bir sıcaklıkta sıkılarak
yüksek aromasını koruyacak şekilde üretilmiştir. Bu işlem sırasında besleyici ve uçucu bileşenler en iyi şekilde korundu.
Sertlik: Duyusal olarak daha yumuşak bir gruptur.
Çeşit : Ayvalık kategorisi yumuşak karakteristlik özellikleri taşır.
Tadım notaları: Çağla, badem, taze kesilmiş çimen, domates, enginar notalarını içerir.
Zeytinyağınızın lezzetini daha uzun süre koruyabilmesi için kullanım koşulları:
- Koyu renkli cam şişeye aktararak kullanınız.
- Serin ve güneş görmeyen yerde muhafaza ediniz.
- Hava ile uzun süreli temasından kaçınınız. Tenekeyi delmeyiniz.
- Soğukta donabilir, tekrar çözünmesi kalitesini etkilemez.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.